fbpx

Mommy HAI

Ai un business care se adresează copiilor?

Am creat pentru tine cea mai rapidă și ușor de folosit punte către publicul tău țintă, PĂRINȚII, prin aplicația Mommy HAI.

Te-ai săturat să încerci investești bani și timp în social media și să vezi că rezultatele întârzie să apară?

Te-ai săturat să postezi pe 100 de grupuri în care speri ca părinții să te vadă și să îți devină clienți?

Vrei să te concentrezi mai mult pe ceea ce creezi și oferi, decât pe promovarea de care ai atât de multă nevoie totuși?

Îți dorești mai multă vizibilitate și mai mulți clienți?

HAI în aplicația Mommy HAI și îți aducem noi clienții pe care îi aștepți în fiecare lună!

Locații pentru copii

Magazine pentru copii

Servicii pentru copii

Ce câștigi cu Mommy HAI?

Vizibilitate

Ești permanent vizibil pentru publicul tău țintă fără eforturi suplimentare după crearea profilului tău în aplicația Mommy HAI și actualizarea informațiilor.

Timp

Nu mai ai nevoie să cauți mereu idei noi de promovare, canale suplimentare și nici să creezi non-stop conținut ca să ajungi la clienții pe care ți dorești.

Clienți

Părinții, clienții tăi, te vor găsi mereu când caută servicii pe nișa ta, care îndeplinesc nevoile copiilor lor. Dar te vor vedea și atunci când nu te caută direct pe tine.

Bani

Mai mulți clienți înseamnă o creștere a veniturilor tale. Investești o sumă mult mai mică să fii colaborator Mommy HAIdecât îți aduce aplicația printr-un singur client.

Colaboratori

Ai proiecte noi și ești în căutare de colaboratori? Găsești foarte rapid și ușor oamenii de încredere pe care îi cauți tot în aplicația Mommy HAI. Te conectăm oricând ai nevoie!

Feedback

Credem în feedback, de aceea recenziile clienților care te vizitează sau apelează la serviciile, activitatea și produsele tale, îți vor putea lăsa recenzii, care sperăm să te ajute să îți adaptezi permanent serviciile.

Comunitate

Suntem aici pentru tine online, dar și offline. Te conectăm cu alți antreprenori, pentru că doar într-un mediu profesionist de business putem evolua. Pe lângă clienți, ai nevoie de specialiști.

Abonamente Mommy HAI

Te ajutăm să ajungi lunar la peste 2000 de părinți noi care descarcă aplicația Mommy HAI și sunt în permanentă explorare împreună cu copiii lor. Iar pentru asta investiția ta lunară este echivalentul costului unei cafele pe care o bei în oraș. Merită business-ul tău să investești atât în el? 

Dacă răspunsul la această întrebare este da, suntem aici pentru TINE! 

10 euro + 5% comision din vânzări

Urmează să îți oferim beneficiul de a trece la conversii imediat ce utilizatorul îți descoperă profilul în aplicație. L-ai convins și cumpără pe loc. Pentru vânzările efectuate direct în aplicație, este perceput un comision lunar de doar 5%, ceea ce nu îți mai oferă vreun marketplace. 

15 euro

Ai o locație pentru copii sau creezi servicii pentru aceștia? Poți alege un profil fără vânzare. Noi te promovăm, iar tu te ocupi direct de conversii. *Pentru magazine, acest abonament nu este disponibil, vânzarea realizându-se direct prin marketplace-ul Mommy HAI.

Întrebări ale colaboratorilor

Fiecare colaborator își adaugă singur informația în contul business, pentru că primește acces într-o aplicație desktop în care se înregistrează și își creează profilul. 

Astfel, are acces permanent la profilul său pentru a actualiza informațiile constant.

Profilurile care au informații complete sunt profiluri active, care își actualizează personal datele în aplicație datorită accesului într-o aplicație desktop. 

Profilurile care au fotografii standard și nu au descrieri și alte informații, sunt inactive, însă ne dorim să devină active, tocmai pentru ca părinții să îi descopere și să aibă acces la toate informațiile de care au nevoie în orice moment, într-un singur loc. 

În aplicația desktop, pentru înregistrarea contului business au acces doar colaboratorii, în urma semnării contractului de colaborare.

Aceasta nu poate fi accesată din aplicația mobilă.

Pașii pentru crearea unui cont business sunt foarte simpli:

 • Alegi abonamentul care ți se potrivește (vezi mai sus) și ne anunți că te-ai hotărât pe adresa de mail hai@mommyhai.com
 • Semnăm contractul de colaborare.
 • Primești acces în aplicația desktop pentru înregistrare și crearea profilului de business.
 • Stabilim o întâlnire de setare a obiectivelor și verificare a profilului.
 • Menținem permanent legătura pe toată durata colaborării.

Rapoartele pe care colaboratorii le vor accesa lunar chiar din contul lor business sunt foarte complexe și detaliate în ceea ce privește nr de click-uri și vizualizări. Doar aceștia au acces la rapoarte și la propriile înregistrări.

Online

 • Campanii cu influenceri
 • Comunități de mame
 • Campanii cu partenerii strategici
 • Organic prin recomandările utilizatorilor
 • Campanii online bugetate
 • Vizibilitate permanentă în presă

Offline

 • Suntem prezenți la toate evenimentele organizate pentru familii cu copii.
 • Suntem prezenți în toate locațiile partenerilor noştri cu materiale promoționale.
 • Avem campanii offline de sampling.
 • Suntem prezenți la evenimente de networking.
 • Suntem vizibili în parcuri şi spații pentru copii.

Există foarte mulți indicatori care arată traficul din aplicație. 

În anul 2023 am înregistrat o medie de 250 000 de accesări lunare în calendarul de activități, iar cea mai accesată categorie a fost Loc de joacă și Petreceri.

Detalii despre activitatea utilizatorilor sunt disponibile doar pentru colaboratorii Mommy HAI.

Colaboratorii Mommy HAI sunt promovați constant și în social media și în newsletterele care au o rată de deschidere de 48%, în campaniile online și offline, în evenimentele proprii și ale partenerilor.

Orice formă de promovare costă pentru că implică la rândul ei investiții pentru a atrage clienți noi de fiecare dată. Pentru a ajunge la publicul tău țintă și noi investim în promovare.

Pe lângă acest lucru, dezvoltarea unei aplicații implică niște costuri imense.

Exista diverse tipuri de servicii extra de promovare, care nu sunt incluse în abonamentul standard și despre care discutăm punctual cu fiecare persoană interesată.

 1. Notificare în aplicație.
 2. Banner pe prima pagină.
 3. Banner în recomandări.
Pointer de locație activ (2)
Pointer de locație activ (3)