fbpx

Mommy HAI

339782535_168435549466513_2270060855594418226_n

Tu ce cauți astăzi pentru copilul tău?

9 din 10 întrebări care apar în grupurile și comunitățile online de mame, între prietene și vecine cu copii se referă la:

Unde mergem în weekend cu copiii?

Știți vreo locație pentru petrecerile de copii? Dar un loc de joacă în sectorul 1? O cafenea cu spațiu amenajat pentru copii în sectorul 2? 

Ce cursuri de dans recomandați? Dar de înot? 

De unde cumpărați haine de calitate pentru copii? Dar cărți pentru 4 – 5 ani? 

Poate ați auzit de o tabără? Grădiniță în sectorul 3? Școală în sectorul 4? 

Dar clinică stomatologică pentru copii? Kinetoterapeut? Un psiholog bun, logoped?

Stai, unde mergem la urgențe când copilul are febră?  

Dar animatori pentru copii?

COPLEȘITOR, știm. Să îți pui zilnic atâtea întrebări și să fii nevoită să iei atâtea decizii este absolut EPUIZANT. Iar căutările cu atât mai mult. 

Site-uri fără informații complete, reclame peste tot în social media, recomandări netestate fără legătură cu realitatea, liste interminabile, pagini de facebook inactive sau în ale căror povești te pierzi când tu tot ce îți dorești este să afli rapid și ușor cât costă și care-i programul.

Ce găsești acum rapid și ușor?

Am creat aplicația gratuită Mommy HAI pentru TINE și pentru MINE, pentru MAMELE CA NOI, care vor să fie la curent cu tot ce influențează creșterea armonioasă, dezvoltarea și educația copiilor noștri.

Locații

Fie că ești în căutare de un centru educațional cu ateliere și cursuri pentru copii, un loc de joacă sau pentru petreceri, o creșă, grădiniță, școală sau afterschool, un restaurant cu spațiu amenajat pentru copii, un muzeu, un parc, o piscină cu spațiu pentru copii, un magazin fizic cu produse pentru copii, o sală de spectacol, de cinema sau o fermă, pe toate le găsești în aplicația Mommy HAI. Și multe altele pe lângă, pe care te invităm să le descoperi chiar tu.

Activități

Nu știi ce să faceți în weekend cu copiii, la ce spectacole de teatru să cumpărați bilete, ce locații să vizitați, ce evenimente pentru întreaga familie se organizează în orașul tău? Calendarul de evenimente zilnice te salvează de orice stres. 

Nu te-ai organizat la timp și ești pe fugă? Aplicația Mommy HAI te ajută să fii spontană și să găsești rapid ceva interesant de făcut cu cei mici. 

Produse

Mamelor le plac cumpărăturile, e lucru cert. Iar bugetul familiei se reduce considerabil, observi? În aplicația Mommy HAI urmează să îți aducem foarte curând produse de calitate pentru copiii tăi, pe care vei putea să le achiziționezi direct din aplicație. 

Te-am făcut curioasă? Stai pe aproape! Anunțăm curând lansarea pentru Marketplace!

Servicii

Nevoile și dezvoltarea copiilor noștri se întâmplă în etape, dar ei au nevoie de noi în permanență. Asigură-te că ești pregătit atunci când ai nevoie de un psiholog, logoped, un spital în apropiere de casă, o clinică de kinetoterapie, stomatologică, sau chiar o salină pentru copii. Și bineințele, aducem în casa ta voia bună prin serviciile pentru petrecerile copiilor tăi pe care le poți alege ușor.

Take a deep breath and be grateful!
99

Utilizatori

Părinții ne aleg și ne recomandă de mai bine de 1 an. Faptul că folosesc aplicația zilnic ne confirmă nevoia atât de mare de a găsi tot ce au nevoie într-un singur loc. Datorită lor și a feedback-ului primit reușim să implementăm constant noi funcționalități utile. 

100

Parteneri

Colaboratori și parteneri cu aceeași viziune și valori ca și noi se alătură în fiecare zi. Cred în educația copiilor, în dezvoltarea lor armonioasă și contribuie în fiecare zi la ea prin serviciile, activitățile și produsele pe care le concep pentru ei.

Ce este unic la aplicația Mommy HAI?

Ne-am propus să îți ușurăm viața economisind timpul pe care acum îl aloci căutărilor interminabile pe 100 de site-uri, grupuri, pagini și recomandări de liste. Îți centralizăm și mapăm toate resursele disponibile pentru copilul tău pentru ca tu să poți face rapid și ușor alegerile cele mai potrivite pentru familia voastră.

Categorii

Locațiile, activitățile, produsele și serviciile pentru copii sunt mai ușor ca niciodată de găsit, fiind grupate în categorii explicite: ateliere, cursuri, spectacole, muzee, parcuri, creșe, grădinițe, școli, locații în natură, psihologi, clinici stomatologice, de kinetoterapie, etc.

Filtre

Datorită filtrelor detaliate pe care le poți aplica la orice căutare, aceasta devine și mai ușoară și rapidă. Poți vizualiza doar ce e de interes pentru tine în funcție de: categoria de vârstă a copilului tău, de localitate sau distanța pe care ești dispusă să o parcurgi, de capacitate, dotări și alte criterii pe care le cauți.

Proximitate

Timpul este o constantă care ne lipsește permanent, așa că în aplicația Mommy HAI vizualizezi distanța fiecărei locații față de locația ta, pentru a putea alege în proximitate atunci când ai nevoie și nu vrei să străbateți distanțe lungi. Dar când o poți face, filtrele te ajută să vezi și la distanțe de 100km+.

Hartă

Pe lângă categoriile centralizate care îți ușurează căutările, fiecare locație poate fi vizualizată pe hartă pentru a indentifica rapid ce este disponibil în zona ta. Pionterele sunt colorate pentru ca tu să poți vedea exact ce profiluri sunt active (despre care găsești deja informații) și inactive.

Informații

Fiecare profil pe care îl descoperi în aplicație are o structură clară, ușor de urmărit pentru ca tu să poți înțelege rapid dacă este de interes pentru tine. Găsești atât informații actualizate permanent chiar de prestator / administrator despre program, despre modalitate de înscriere, date de contact, facilități, cât și fotografii reale.

Calendar

Calendarul de activități zilnice te ajută să alegi foarte rapid și ușor activitățile la care îți dorești să participe copilul tău. Fie că ești pe fugă și nu te-ai organizat din timp, fie că ai început căutările cu o săptămână în avans, setezi ziua pentru care vrei să te organizezi și vizualizezi tot ce se întâmplă pentru copii pe parcursul ei

Recomandări

Odată completat profilul tău și odată integrate recenziile pe care fiecare utilizator le va putea lăsa în aplicație pentru locațiile, evenimentele, produsele și serviciile de care a beneficiat, vei putea sa te bucuri de recomandări personalizate, bazate doar pe nevoile și dorințele tale.

Recenzii

Lucrăm în acest moment la integrarea în aplicație a funcționalității Recenzii, pentru ca tu să ne poți împărtăși tuturor recomandările tale personale, despre locațiile, activitățile, serviciile și produsele descoperite în aplicație și testate. Feedback-ul tău este cel mai important pentru noi!

Itinerar

În zilele în care ai nevoie de o și mai amplă organizare, îți poți crea foarte ușor în aplicație un ITINERAR. Cum? Foarte simplu! Apeși pe butonul Adaugă în itinerar de fiecare dată când vrei să alegi o activitate sau o locație pe care să o vizitați. În secțiunea Itinerar, din Profilul meu, vei găsi traseul setat.

Comunitate

Pe lângă utilitatea aplicației, ne dorim să construim în jurul TĂU o comunitate cu beneficii unice. Fie că vorbim despre activități gratuite pentru voi, discounturi speciale, evenimente interne și proiecte numeroase în care să te implicăm, te ținem la curent chiar în aplicație.

Întrebări ale utilizatorilor

Aplicația funcționează în baza unui sistem de proximitate . Este nevoie să îi permiți acesteia să îți identifice locația pentru a-ți putea afișa toate profilurile existente. 

Pe bara de sus a aplicației vei observa un pointer de locație. 

Dacă acesta este verde, ai permis identificarea locației. Astfel, vei vizualiza corect conținutul și vei putea aplica fără probleme filtre de localitate sau distanță.

Dacă acesta este roșu, poți apăsa pe el și ești direcționat automat către pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a permite identificarea locației, astfel încât să poți vedea conținutul complet.

Exact așa cum nu poți folosi Google Maps, Waze sau alte aplicații care se bazează pe locații, nu vei putea folosi nici aplicația Mommy HAI, pe care mamele o numesc și un „Waze al mamelor”. 

Atunci când descarci aplicația te rugăm să bifezi Allow la întrebarea „Permiți aplicației Mommy HAI să îți identifice locația?”. 

Dacă nu ai făcut-o atunci, poți accesa oricând meniul Setări al telefonului și în secțiunea Apps să modifici permisiunea în Permite.

În acest moment afișarea profilurilor în aplicație se face în ordinea în care acestea se alătura ca și colaboratori devenind active. Zilnic această ordine a profilurilor active variază, astfel încât tu să ai vizibilitate asupra fiecăreia.

Urmează să integrăm partea de recenzii care va fi definitorie pentru această afișare, împreună cu proximitatea locațiilor față de locația fiecărui utilizator.

În acest moment nu. 

Lucrăm la această funcționalitate pentru a avea un sistem cât mai obiectiv astfel încât doar utilizatorii care cu adevărat au vizitat o locație, au cumpărat un produs, au participat la o activitate, sau au beneficiat de un serviciu, pot să împărtășească experiența lor cu ceilalți utilizatori. 

Da. Aplicația este disponibilă acum în toată România. Informația pe care o vizualizează fiecare utilizator este tot legată de identificarea locației, astfel încât vizualizezi locațiile, activitățile și serviciile disponibile în orașul în care te afli în momentul accesării aplicației.

Folosid filtrul de Localitate, poți oricând să alegi orașul pentru care îți dorești să cauți locații și servicii.

Dacă ai o locație pentru copii, un magazin fizic sau online, prestezi servicii și activități pentru aceștia, ne dorim să faci parte dintre colaboratorii Mommy HAI, așa că te invităm să ne contactezi la hai@mommyhai.com să povestim mai multe.

Da, există costuri pentru fiecare colaborator, gândite sub forma unor abonamente lunare de 10 euro + 5% comision din vânzări pentru cei care vând bilete, produse sau servicii direct prin aplicația Mommy HAI și abonamente de 15 euro pentru cei care nu își doresc intermedierea vânzării.

Dacă ai un business care se adresează copiilor, însă crezi că nu îți permiți momentan aceste costuri, scrie-ne la hai@mommyhai.com și HAI să discutăm! 

Profilurile care au informații complete sunt profiluri active, care își actualizează personal datele în aplicație datorită accesului într-o aplicație desktop. 

Profilurile care au fotografii standard și nu au descrieri și alte informații sunt inactive, însă ne dorim să devină active, tocmai pentru ca tu să ai acces la toate informațiile de care ai nevoie în orice moment, într-un singur loc. 

Cum poți ajuta chiar tu? Recomandă-le celor care au locații pentru copii, servicii sau activități pe care le apreciezi să ne scrie pentru a deveni colaboratori în aplicația Mommy HAI.

Fie ne poți trimite un mail la adresa hai@mommyhai.com în care să ne spui ce locație ți-ar plăcea să aiba profil activ în aplicație, iar noi îi vom contacta direct, fie le poți recomanda chiar lor aplicația Mommy HAI și îi poți direcționa către noi.

Faptul că ne ajuți să construim acest sistem centralizat, foarte ușor și rapid de folosit, te transformă în parte din echipa Mommy HAI și îți mulțumim pentru asta!

Mommy HAI la evenimente

Cine spune că dacă ai o aplicație activitatea ta e doar în online? Iubim conexiunea cu oameni mici și mari și promitem să dai de noi în continuare la evenimentele pentru familii din orașul tău. Iubim să fim implicați în activități și suntem plini de energie, așa că 

Mommy HAI să vă cunoaștem mai bine!