fbpx

Mommy HAI

“Mommy HAI!” - ce simți când auzi aceste cuvinte?

Eu una am furnicături pe tot spatele și fără să conștientizez, îmi activez instinctul de luptă. Se întâmplă clar ceva. Copiii au nevoie de mine sau își doresc ceva. Și cam cât de des se întâmplă asta în primii lor ani de viață? Exact. Aproximativ din 2 în 2 minute. La fel și în familia voastră, așa-i?

Iar pe la 7, 8 ani? Dar când sunt adolescenți? Tare curioasă sunt cum evoluează lucrurile. Dar nu mă grăbesc. Am înțeles că nevoile și dorințele se schimbă, evident. Dar nu dispar vreodată.

De când am devenit mamă, recunosc că mi s-au schimbat și mie nevoile și dorințele. Ca tuturor mamelor. 

  • Am început să fiu mult mai atentă la calitatea produselor pe care le cumpăr, fie că vine vorba de îmbrăcăminte, alimente, sau jucării.
  • Am început să urmăresc influenceri din zona de parenting și să ma abonez la diverse newslettere ale publicațiilor din domeniu.
  • Am intrat în grupuri de mame pe Facebook. 
  • Am început să caut specialiști și servicii de sănătate de calitate, la care să pot apela în caz de nevoie.
  • Am organizat petreceri mai des ca niciodată, uneori în locuri grozave pentru copii, alteori în unele care m-au dezamăgit.
  • Am început să îmi doresc să petrecem timp de calitate împreună și în afara casei. Să participăm la ateliere, să mergem la spectacole, evenimente potrivite pentru copiii mei.
  • Au apărut grijile legate de cea mai bună educație pe care le-o pot oferi. Să alegem creșa, apoi grădinița. Cursuri de înot sau dans pentru dezvoltarea lor armonioasă?

Dar partea cea mai grea pentru mine a fost că aceste căutări durau de fiecare dată infernal de mult. Nu reușeam să țin cont de toți factorii precum distanță față de casa noastră, programul copiilor și al activităților, categoria potrivită de vârstă și alte câteva. De multe ori chiar sfârșeam prin a renunța să mai facem sau să mai cumpăr ceva, tocmai pentru că nu aveam toată informația într-un singur loc. Și nici timpul necesar să continui căutările. Și o luam de fiecare dată de la zero cu acest proces.

Așa că într-o seară, după ce am culcat copiii, am stat și-am căutat îndelung un tool care să îmi aducă într-un loc toată informația de care am nevoie pentru a găsi rapid locații, produse și servicii pentru copii. Un tool care să îmi permită să mă organizez, să adaug rapid pe o listă și să îmi calculeze automat cel mai bun traseu, să le afișeze în funcție de program. Să îmi ofere opțiunea de a achiziționa produsele de care am nevoie, odată ce am găsit brandul preferat. Să îmi permită să văd exact unde pot merge cu copilul la urgențe în caz de nevoie, fără să aștept la cozi infernale, la camera de gardă.

Și n-am găsit nimic de acest gen. Așa că m-am plâns soțului meu a mia oară de acest lucru. Iar el a spus „Bun, nu există? O facem noi!”. Am fost puțin reticentă la început gândindu-mă ce ar implica asta ca și timp, costuri și nu numai. Însă el a fost atât de hotărât, ca de fiecare dată când își ia un angajament, așa că iată-ne acum povestind despre Mommy HAI

Am luat un pix și o foaie și am gândit o structură. A durat câteva luni bune, având în vedere job-ul full time de mamă de doi. Am transformat orice discuție cu soțul meu în „Ce ți-ai mai dori în aplicație? „, „Asta nu trebuie să arate așa.”

Ne-am mutat pe Zoom, cu Dragoș, maestrul care manevrează codul și face aplicația funcțională și cu Cristi, care îi dă brandului Mommy HAI o identitate.

De unde numele“Mommy HAI!”?

De când am devenit mamă, sunt sigură că nu am auzit alte cuvinte mai des: Maaaaaamiiiii, haaaaaaaaaaaai!! 

Ce alt nume mai potrivit am fi putut alege atunci pentru o aplicație pe care mi-o doream de atâta timp, să-mi fie ajutor de nădejde mie dar și altor mame?

Te întrebi poate de ce “mommy” în loc de “mami”? Îți mărturisesc că nu ne vom opri la noi, mamele și brandurile din România. Unul dintre obiectivele Mommy HAI este sa ne extindem internațional. 

De ce? 

  • În primul rând pentru că ne place tuturor să călătorim și luăm cu noi în bagaj nevoia atât de acută de organizare și planificare rapidă, orice destinație ne-am alege. 
  • În al doilea rând pentru că mamele de pretutindeni au nevoie de o resursă atât de utilă de organizare și planificare precum aplicația Mommy HAI.

De unde“HAI”? Pentru că “mommy has amazing ideas” atunci când are suport și resurse externe să își poată face gândurile să tacă (sau copii), pentru ca ideile să iasă organizate la suprafață.

Aceștia suntem noi, Mommy HAI: Silviu, Ștefana, Eva și Horia, în ordine descrescătoare a vârstei, nu a carismei. 

Mommy HAI, va deveni curând și pentru tine aplicația perfectă de planificare și organizare a timpului, activităților, cumpărăturilor și nu numai. O spun cu toată încrederea!