fbpx

Mommy HAI

Parteneriatele pe care le stabilim au obiective foarte clare.

Pe de-o parte, vouă, mamelor, ne dorim să vă oferim și mai multe resurse utile de organizare, planificare și suport.

Pe de alta parte, vouă, antreprenorilor, ne dorim să vă creăm împreună cu partenerii noștri și mai multe instrumente de promovare și dezvoltare a afacerii voastre.

Scopul principal, care îmbină ambele obiective, rămâne acela de a conecta rapid și ușor mamele, cu locațiile, magazinele și furnizorii de servicii de calitate potriviți pentru copiii lor.

Printre partenerii noștri veți regăsi:

  • locații care organizează activități variate pentru copii, din mai multe arii de interes.
  • magazine cu produse de calitate pentru copii.
  • furnizori de servicii pentru copii, din domenii precum cel medical, frumusețe, petreceri sau parenting. 
  • asociații non-guvernamentale, focusate pe susținerea și dezvoltarea copiilor din medii defavorizate. 
 

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii încearcă îi apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate, cât şi prin diverse proiecte conexe.

She is mom este o soluție digitală care ajută mamele să își înțeleagă brandul profesional unic, să descopere sau să redescopere ceea ce își doresc să facă din punct de vedere al carierei. Le conectează cu specialiști care își pot oferi cunoștințele și cele mai bune produse și servicii, rentabile pentru ele și familiile lor.

Vrei să discutăm despre un posibil parteneriat între tine și Mommy HAI?