fbpx

Mommy HAI

Bună, eu sunt Ștefana, specialist în Comunicare și PR de 10 ani, urmați de alți 4 în Marketing, într-o companie de IT, leader pe piața din Europa. Am o la fel de lungă istorie cu voluntariatul în asociații dedicate copiilor. Momentul în care am devenit mama pentru prima dată, acum 3 ani și jumătate, scopul meu a devenit foarte clar.

Am descoperit o mare nevoie neacoperită în rândul mamelor cu copii mici și mari. Nevoia de vizibilitate și claritate asupra locațiilor, magazinelor și serviciilor potrivite pentru copiii lor. În același timp am identificat o nevoie neacoperită de promovare nișată pe piața furnizorilor de locații, produse și servicii pentru copii.
Combinând cele două nevoi am decis să dau viață aplicației Mommy HAI.
Salut, sunt Silviu, Consultant și Planificator Financiar Independent în prezent. Cu o experiență de 5 ani în Marketing și Vânzări într-o companie leader de piață în România, pe zona de soluții și informații de afaceri, am reușit să integrez în aplicația Mommy HAI:
sisteme care să ducă la căutari eficiente pentru utilizator
câmpuri și structuri clare pentru contul de business
procese simple și structură pentru baza de date imensă pe care o va integra aplicația.

Backgroundul de 18 ani în sport, mă ajută să aduc o perspectivă bazată pe disciplină și organizare și certitudinea că atunci când copii sunt implicați în diverse activități, cursuri și experiențe, de la vârste mici, se dezvoltă mult mai armonios.
Dragoș a fost prima noastră opțiune atunci când am hotărât să lansăm o aplicație atât de complexă. Odată pentru expertiza sa în limbajele de programare. Iar pe de altă parte pentru atenția sa extraordinară la detalii. Dragoș completează perfect echipa.

Lucrând mai bine de 16 ani ca și Marketing Manager în diverse companii din România, iar în prezent ca și Head of Projects & BI, Dragoș a acumulat skill-uri excelente de comunicare, market research, strategie de afaceri, vânzări, project management, project planning și business development. Orice funcționalitate am gândit pentru aplicația Mommy HAI, Dragoș a reușit să o integreze, apelând la expertiza sa în IT. 

Dragoș este tatăl foarte implicat a două adolescente, foarte interesat de educația lor, dar și de felul în care acestea își petrec timpul liber. Asta îl recomandă de două ori mai mult în ceea ce privește selecția brandurilor ce vor apărea în aplicația Mommy HAI.
Cristi, cel mai tânăr membru al echipei noastre, este cel care aduce culoare la propriu. Până acum, a reușit să transpună în personaje, în grafică, în materiale, orice idee ne-a venit.

Lucrează ca și Graphic User Interface Designer de aproximativ 7 ani și o face excelent. Portofoliul său este diversificat și vast. Este atent la nuanțe. Cel mai tăcut dintre noi în meetinguri, însă cu cele mai multe surprize plăcute, nu doar vizual vorbind. A creat nu doar un logo și o identitate, ci ne-a făcut pe fiecare dintre noi să ne transpunem în personajele care vă vor deveni curând extrem de familiare.

Cristi este specializat în grafică publicitară. Așa cum îi place să spună despre el, iubește să își dea frâu liber creativității în proiecte și să creeze “problem-solving designs”. Îi place fotografia și studiează această zona, absolvind în urmă cu 3 ani Școala de tehnica și artă fotografică “New Age Photography”. 

Iar ei sunt Eva și Horia: 

Eva, bomba cu ceas care ne-a ajutat în cei trei ani și jumătate să ne depășim toate limitele, să resimțim o nevoie acută de organizare și dezvoltare la nivel emoțional. Copilul acela care explodează de energie de la prima oră a dimineții, care găsește din minut în minut o altă nelămurire de adresat și altceva de explorat. Eva este motorul care ne-a dat peste cap time managementul familiei și orice sistem de anticipare. 

Horia, mezinul familiei care ne-a făcut să înțelegem că o familie are nevoie de toate resursele de care se poate folosi pentru a trăi armonios – a se citi supraviețui. Fapt pentru care a încolțit și mai tare în noi dorința de a construi aplicația Mommy HAI. Cu zâmbetul pe buze non stop, plin de dragoste și avid să învețe tot ce știe și sora lui, Horia ne-a făcut să înțelegem încă o dată că viața ne oferă oportunități, pe care merită să le exploatăm.

MommyHAI este aplicația care ne oferă nouă, mamelor, toată informația de care avem nevoie, într-un singur loc, pentru a ne îndeplini acest rol mai ușor. Alegerile pe care le facem pentru copii noștri vor fi mai ușor de luat și mai potrivite pentru toți membrii familiei. 

Fie că vorbim de educație, de vacanțe, de activități recreative, de serviciile medicale, de parenting, sau de cele de frumusețe, de produse de îngrijire, de transport, de îmbrăcăminte și nu numai, aplicația Mommy HAI îți oferă acces la toate brandurile de calitate pentru copii.

Aplicația MommyHAI va deveni aplicația din telefonul tău cel mai des accesată, pentru că îți va oferi într-un singur loc toate informațiile de care ai nevoie pentru a te organiza eficient, pentru a planifica rapid timpul și activitățile de familie, pentru a cumpăra cunoscând toată oferta de pe piață și calitatea reală a produselor și serviciilor pe care decizi să le alegi pentru voi, astfel încât să vi se potrivească cel mai bine.

Aplicația MommyHAI va deveni aplicația din telefonul tău cel mai des accesată. De ce? Pentru că îți va oferi într-un singur loc toate informațiile de care ai nevoie. 

Te vei putea organiza rapid și eficientplanificând timpul și activitățile voastre de familie. 

Vei cumpăra direct din aplicație, cunoscând toate magazinele care vând produsele de interes pentru voi. 

Vei știi exact ce servicii să alegi pentru voi, astfel încât să vi se potrivească cel mai bine.

Dacă simți că Mommy HAI nu este o aplicație care ți-ar fi de folos, îți mulțumim că ai vizitat site-ul nostru, te îmbrățișăm și îți trimitem gânduri bune!

Și nu uita: “Ești o mamă extraordinară în fiecare zi!”